dilluns, 27 de juny del 2011

Volta en Btt per les Valls d'Àneu i Vall d'Estaon


         Pugem fins a Campirme doncs, sense presa, però sense pausa, i arribem a bona hora, jo a remolc d'aquests mossos, però aquesta vegada tot amb el plat mitjà, estic molt contenta. Desprès un fals plà, petit repetxonet, i baixada fins a les Bordes de Perafita camp a travès, entre les escobes (bàlec de muntanya), que fan un peeling a les cames que es un content. Atravesem el torrent, i de seguida arribem a les Bordes de Nibròs, cap d'aquests conjunts té accès per pista, només es pot arribar caminant a elles.



De seguida enganxem el GR, i el seguim en petit corriolet fins a arribar a la Vall d'Estaon, desprès de dos  o tres sortides de cadena. Arribem a Anás per carretera, i prenen forces menjant una mica. Allà pista, itinerari que es diu d'en Cuco. Aquesta pista puja inexorablement de nou fins al Coll, enmig del bosc, però tot i aixì suem la gota grossa. Prenen un desviament ple d'ordigues, i per un "camí" enmig del bosc, que comprobo no surt al mapa, i seguint un petit indicador de fusta, arribem a Berrós Sobirà. D'allà a Berrós Jussà, i cap a la Guingueta, borejant la mollera d'Escalarre, arribem fins a Esterri de nou, desprès de 49km i +1.910m. Divertit, i dur, pura bici de muntanya pallaresa !

ESTERRI d'Àneu - Vall d'UNARRE- CAMPIRME - BORDES DE PERAFITA - BORDES DE NIBRÒS - ANÀS - CAMÍ D'EN CUCO - BERRÒS SOBIRÀ - BERRÒS JUSSÀ - ESCALARRE - ESTERRI d'Àneu

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Expresa't