dilluns, 16 de maig del 2011

Al plà de Nequa, en Btt.

Avui em plantejo fer una excursió amb la bici de muntanya, sortir de casa amb ella, és tot un luxe. Avui hem tingut un dia esplèndid, la primavera triga en arribar al Pallars, però quan arriba, ho fa amb una força excepcional: els camins oloren a bàlec, les flors ja estan per tot arreu, el verd satura els camps, i els arbres estan plens de fulles, l'aigua corre a dojo. Així , decideixo ascendir al plà de Nequa, i resulta ser més dur del que recordava, potser per que fa dies que no faig bici de muntanya de veritat, amb aquelles pujades continues de +1.000m.


Orientació



NÚBOL
 


Plà de Nequa
 

Esterri de Cardós, i a sobre Ginestarre



Amic a Arrós de Cárdós




Aquest és el cas d'avui, arribo a Llavorsí, i allà trencall cap a la Vall de Cardos, on desprès de Ribera, hi ha el petit poble de Cassibrós. És a aquest nucli de cases on prenem la pista que no para de pujar fins a arribar a la cota 2.013m segons el mapa de l'Alpina (Parc Natural de l'Alt Pirineu), i 1.980m segons el meu Gps. Finalment surten 85km entre asfalt i muntanya, al voltant de +1.100m. Volta circular, per que decideixo baixar per Esterri de Cardós, Arrós de Cardós, Ainet de Cardós, i un altre cop Llavorsí. Si us animeu, us indico l'itinerari. Avui la calor m'ha fet la guitza, i m'ha fet suar de valent!! 

Aquestes valls no tenen fi, paratges preciosos i tranquils, que grans son les Valls del Pallars !!.
Us poso unes fotos

ESTERRI D'ÀNEU - Llavorsí - Ribera de Cardós - Cassibrós -  Trencall a l'entrada del poble, ull! no està senyalitzat - Plà de Nequa - Esterri de Cardós - Arrós de Cardós - Ainet de Cardós - Llavorsí- ESTERRI D'ÀNEU.
Genciana, a 1.980m d'alçada

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Expresa't