dijous, 31 de desembre del 2009

Sant Sivestre ó Cursa dels Nassos - BCN

Recorregut

Sortida: Selva de Mar/Pl. de Ramon Calsina - Pg. Garcia Faria - Pg. Calvell - C. de la Llacuna - Salvador Espriu - Pl. dels Voluntaris - Dr. Aiguader - Pl. Pau Vila - Pla de Palau - Av. Marqués de l’Argentera - Pg. Picasso (Gir 180 g. alçada c/ Fusina) - Pg. Circumval·lació - Av. d’Icària - C. Marina - C. Pallars - C. Àlaba - C. Bolívia - C. Ciutat de Granada - Av. Diagonal - Arribada: Selva de Mar/Pl. de Ramon Calsina.

10Km trotant per Barcelona, els carrers ocupats per més de 9.000 corredors, quina millor manera hi ha d'acomiadar l'any ?. Així és la Sant Silvestre, una cursa popular planeta, apta per a tots els públics. Jo sense dorsal , però hi ha qui se la pren més seriosament, i hi ha qui va a disfrutar , disfresar-se i riure.  Quedem uns quants  companys de l'AGSJ davant de la Botiga de Runner's World, i per casualitat, em trobo amb altres coneguts als que saludo. Personalment, ha sigut la primera i l'última cursa de l'any, així que estic contenta d'haver-la fet tota  sencera a 5'57'', al costat del  Molero, que m'ha esperonat, sobretot els dos darrers km quan els bessons han començat a queixar-se . Tot és millorable, es clar, però és curiós com canvia el tema de les disciplines, tot que a priori pugui semblar el mateix. BON ANY 2010 !!.

diumenge, 27 de desembre del 2009

Btt a Sant Llorenç Savall


       Matinal molt relaxant , tot i l'estrès incial per arribar tard, m'he equivat de camí una vegada, i la segona, no el trobava a Sabadell , resultat: aquests sis homes son uns Sants, i m'han esperat al bar del poble durant una hora mentre arribava, a les 9.30h. Hem començat a pedalar en direcció al poble de La Granera, seguint les indicacions del  "road book" que portava el Ramón,  la boira ho envoltava tot,  i quan hi havia una mica de baixada , s'ha notat el fred, i aixì hem esmorçat, amb la boira que ens entrava a tot el cos. Camins i pistes xopes, amb algún que altre basal, i diversos massos entre boscos han completat les vistes que teniem del Parc Natural de St Llorenç del Munt i Serra de l'Obac, magnífic.  L'estrella que ens il.lumina, tapada completament,  no ens ha ensenyat la cara fins gairebé al final de la sortida, desde els +-930m d'altitud, amb un descens vertiginós enmig del fang vermellós, que resulta que coincidia amb un tram de la mítica Matagalls-Montserrat, s'havia d'anar molt atent per no perdre l'equilibri. Han sortit 38km de fang i fetge, amb un desnivell no menyspreable de +1.200m. Molt bona companyia d'aquests sis veterans , alguns a punt de prejuvilar-se i pensant en les hores que podran dedicar a entrenar. A aquest pas, no hi haurà qui els atrapi !!

Track: http://es.wikiloc.com/wikiloc/view.do?id=670142

divendres, 25 de desembre del 2009

Fum fum fum : Btt pels voltants de Montserrat + riu Llobregat


Ahir, per estirar les cames, mitja horeta de trot pel poble. La nit pinta,ufff, puffff.
Divendres, quedo amb el Toni, i el dia de Nadal, fem una volteta de 31km sortint d'Abrera, Olesa, La Puda-Monistrol - Abrera. Volta magnífica i asequible al voltant de Montserrat, amb el regal d'un dia asoleiat i fantàstic , cel blau i vistes de la Muntanya Sagrada. Truco al Rafa i la Laura, i sortiràn a fer el camí que voreja el riu Llobregat fins al Prat, així que cauen 32km més. Ni us explico com m'ha quedat la bici, quasi no es veu de quin color és, però ha valgut la pena.

diumenge, 20 de desembre del 2009

VI Duatló de Muntanya Vila de Pallejà






Finisher, això és el que em consola. He aconseguit acavar-la , malgrat les condicions meteorológiques, i el mal que em feien els soleos, esgarrapant mitja hora ben bona a la de Puig-Reig, 2h34', el que vol dir que encara tinc molt recorregut per millorar i motivar-me.   El recorregut en bici, m'ha agradat força, molt ben buscat, i els darrers 2,5km, psicològicament matxacants. Resultat final, primera-última-única classificada femenina local, així son les coses, per pujar al podi , s'han de donar totes aquestes circumstàncies, que donat el cas, doncs mira, sembla que va anar així. El meu reconeixement a tots els participants, organitzadors, i als que estaven a la muntanya, passant fred, que en feia, al costat de bassals glaçats que feia anar una mica a l'aguait amb la bici. L'ambient, molt bó, però la gent va marxar molt ràpid, va faltar aquest caliu del públic, suposo que la rasca no va ser un bon alicient... FIns a l'any vinent, ja veurem si formant part activa de l'event....

Això és el que diu la pàgina de la Fed Cat de Triatló: el que no diu és que van acavar nomès 282 corredors:
"



NI ELS -2º SÓN RIVALS PER A ELLS !!!!! ( PALLEJÀ 20/12/09 ).

336 valents/es contra el fred .

Organitzada de manera impecable pel Club Cicliste Pallejà, la VI à. edició d'aquesta prova ha estat guanyada per Erik Díaz i Nuria Lauco. "

diumenge, 13 de desembre del 2009

Cap de setmana estrany...

Cap de setmana de sopars, per tant , descontrol horari, i poc entrenament. Per sort encara vaig poder sortir a córrer dissabte una estona, 6km a l'anada , i quatre caminant rapidet a la tornada vorejant el mediterrani a Castelldefels.
El dissabte a la nit, celebrem el cumple de la Tere, i no m'ho podia perdre, per molts anys preciosa !! aquest any 2010 promet, ja ho veuràs !!

Track: http://es.wikiloc.com/wikiloc/view.do?id=657226


Imágenes ©2009 DigitalGlobe, Cnes/Spot Image, Institut Cartogràfic de Catalunya, GeoEye, Datos de mapa ©2009 Tele Atlas - Términos de uso
Mapa
Satélite
Superponer callejero
Relieve
La Tierra
1 mi
1 km
Otros mapas