diumenge, 29 de novembre del 2009

Btt Dones a La Seu d'Urgell










"Protas": Montse Rico, Úrsula Balduzzi, Susanna d'Olot, Anna Gabernet i Àngels, un luxe fer bici per l'Alt Urgell amb vosaltres, totes dones de "armas tomar", guerreres, que no s'arronsen amb el fred que cardava, i la plujeta que ens va caure el diumenge de tornada. Fantàstic l'ambient, i també la hospitalitat de l'Anna, ets un solet, segur que ben aviat ens tornarem a retrovar, he tingut molt bon feeling...... i els km al final , van caure, 52 dissabte (panoràmiques precioses de la Nord del Cadí), i 30 diumenge que amb la meteo que pintava està molt bé. A St. Joan de l'Erm ni vàrem intentar pujar seguint els consells de l'Anna, i sort, perque hauríem pillat.

Volta al Lletó+ Aravell i Bellestar : http://es.wikiloc.com/wikiloc/view.do?id=637871

Serra d'Arfa: http://es.wikiloc.com/wikiloc/view.do?id=637878


LES FOTOS DE LA ÚRSULA !!!


dimarts, 17 de novembre del 2009

Btt a Moià - Esportiva a Montserrat








Dissabte amb la penya Bttcecaires, moltes rises, i alguns errors a l'hora de seguir el track, però la ruta , molt gratificant pel mig de boscos amb aquella llum i colors de la tardor. Spectacular.
Vàries punxades, una pájara i per acabar d'amanir-ho, en mig del no res, trenco la patilla del canvi, quina fila feien tots en cercle mirant la meva bici, i preguntant si portava el recanvi..... haguès pagat per grabar les seves cares. Finalment, i malgrat tots els entrebancs arribem a dinar a Moià a les 15.30h, quina delícia, està tot boníssim , el que fa la gana. Desprès toca repartir els "paquets", a Manresa, Pallejà, Molins i Fontpineda, JA ja ja ja.


Track : http://es.wikiloc.com/wikiloc/view.do?id=621460


Diumenge, la Núria , la Inès i jo mateixa quedem a les 11.00 ?¿ a Abrera, i finalment marxem quasi a les 12.00h. Collbató, escalada esportiva a la paret escola de Can Mauset, totxo Xeroqui, vies de V , V+, tranquil.lament que ens em de possar les piles. Matí molt agradable, i caluròs, ens hauríem quedat en màniga curta i tot. Mentrestant, els nois, fent vía a la pared dels Diables, aquests si que escalen de veritat !! quina enveja !

dissabte, 7 de novembre del 2009

Trepant per Montrebei







Marxem divendres i ja dormim a peu de les vies, intuint les grans parets del Montsec, nit fresca, les temperatures han baixat, i a la furgo del Raúl i la Núria, s'agraeix la calefacció. Matinem per estar ben d'hora a la pared, i a les 9.00h creiem haber localitzat la via Delfos, 400m de via sense equipar, amb un grau màxim de V+. Ja al primer llarg intueixo l'inevitable, això és masa per als meus avantbraços sense entrenar, ja li vaig dir al Toni, necessito quarts rateros, no això, però la tendència és a sobrevalorar. Cap a baix, ja podeu continuar vosaltres ,ja, i de cop i volta, comença a ploure, aixì que no ens queda més remei que abandonar tots la pared ben xops. A la tarda, sembla que el temps aguanta i anem a les parets d'esportiva a sota del Castell d'Ager, fa un ventet que deu ni dó. Al final, parlant amb gent de la zona, arribem a la conclusió de que el primer llarg no era IV+, era una mica més, i que no era la Delfos....
El diumenge, ja han escollit la via, un diedre de 150m , per fer alguna cosa curta. Es repeteix la peli, i al matí quan obrim els ulls està plovent de valent. Esmorcem sense preses, i escampem la boira cap a Baldejou, al congost, i trovem vies per tothom, la Nuria i jo per una banda, i el Toni i el Raúl per un altre, un altre vegada totxo. De tornada , jalem a Alfarràs, i cap a casa. La veritat és que l'activitat no ha sigut intensa, però m'ho he passat molt bé, he rigut moltíssim amb aquesta canalla madrilenya ostres , quin descobriment !! També he descobert el que son les "endrinas"... El TWIN va donar molt de sí , al la foto el podeu veure.

diumenge, 1 de novembre del 2009

Duatló de Muntanya de Puig-reig


VERDA, així és com em sento. Avui , primera duatló , 7 km carrera, 22km btt, 2km carrera. Aquestes coses van bé per sacsejar-te i adonar-te de a on estàs. Al principi, una mica trista pel meu ritme corrent, i al final , contenta per haber acabat. Com sempre les noies minoria. Está clar que haig de sortir a córrer més si la meva intenció és fer un paper una mica digne a la de Pallejà, nomès he sortit dos dies desprès de les vacances, així que tampoc em puc demanar més, pero la cosa canvia molt quan hi ha cóctel. El crono deu haber anat per les 3h (3h 4') a 1h 8' de la guanyadora, anys llum !. Han penjat un video i tot , on surten sobretot els primers.

El que mes m'ha agradat ha sigut la companyia de la Cati i el Kike, sou genials, un petonarro !!

+ Info: http://www.cquie.org/centre/principal.html